Kära läsare

Att vi försakat bloggen har inget med er att göra.

En liten uppdatering sen sist.

Vi var tog ju oss till Trosa där vi la oss i kanalen för att bli uttittade och på förhand dömda av alla förbipasserande. Bara för att man åker motorbåt och ser ut som ansvarslösa ungdomar behöver man inte vara det =)

I Trosa beslutade vi oss för att äta ute. Restaurang Fyren skulle ju vara bra... Vi slog oss ner på ett skitigt bord men då ingen kom och torkade flyttade vi till ett som torkades rent efter vi fått menyerna. Niclas och jag var manliga och beställde öl och hamburgare för totalt 200 kr. Katrin beställde Sjötunga på planka och Katta någon slags fiskgryta med saffransaioli.

Förrutom att min hamburgare var helt torr så var den bränd. Brödet hade inte kommit i närheten av stekbordet och potatisen var sådär. Katrins planka var med pulvermos - ja, pulvermos för 228 kr... Maten kom iofs in väldigt fort, så jag undrar lite hur de hann steka sönder min hamburgare på kort tid. Men sen fick vi vänta. Vi satt i nästan en timme efter vi ätit upp innan vi tillkallade personal för att få betala. Kanske hade vi varit sugna på säg efterrätt eller kaffe...

Nåja, Katrin och Katta gjorde chokladkaka ombord som vi inmundigade med vispad grädde.

Vi vaknade och tuffade mot Landsort - tog en rejäl promenad längs hela Öja och somnade gott efter Katrins utmärkta Thaigryta inspirerad av denna. Mer bilder kommer sen.

Idag åkte vi via Järflotta, eller Järvsö som Katta kallar det, för att ta ett badstopp och sen vidare via Utö där vi träffade Emelie och co. Och nu befinner vi oss på detta vackra skär i ytterskärgården.


Aquador 26HT på ett skär

Solnedgång


Ön

//Emil - som bloggat och fotat

Kommentarer
Postat av: Anki & Björn

Mmm, tråkigt att få dåligt käk när man går på lokal. Fina bilder. Kram

2008-07-27 @ 21:53:25
Postat av: Jonathan Lindell

Mycket trevlig blogg och hoppas att ni har det härligt. Tråkigt med dåligt käk dock.



MVH Jonathan

2008-07-28 @ 15:09:36
URL: http://www.stadion.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0